donderdag 27 augustus 2015

Voorbeeld van Cammenga's verdraaingen en leugenachtigheid


Het volgende artikel van de hand van Anne (Louis) Cammenga is gepubliceert in twee delen op de site van Pro Republica. Alwaar het op verzoek van betrokkenen is onderstaand stuk geanonimiseerd is. Mijnerzijds ben ik daar niet toe bereid en vermeld derhalve hier de namen van betrokkenen: Anne (Louis) Cammenga en de gesjeesde jurist Fred IJspeerd.

Hier ook de link:

De reden voor mij om de namen wel te publiceren is gelegen in het feit dat Cammenga:

Geen gelegenheid voorbij laat gaan mij persoonlijk op een hysterische wijze te belasteren
Cammenga in deze en feitelijk in al zijn schrijfsels de ene leugen op de andere laat volgen of de waarheid zodanig te verdraaien dat hij zich naar buiten toe in de rol van eeuwige slachtoffer manuvreerd. Ik zal dit ook aan de hand van dit artikel, als het zo genoemd mag worden, ook aantonen.


Hier het verhaal.

In Nederland wordt met de mond beleden dat het herdenken van 4 en 5 Mei een groot goed is. Bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam zijn op 4 Mei jaarlijks het niet-democratisch gekozen Nederlandse staatshoofd en zijn echtgenote/haar echtgenoot aanwezig. Voor 2013 waren dit Beatrix en - toen hij nog leefde - haar man Claus. Thans zijn dit Willem-Alexander en Máxima.
Hier zit al iets heel wrangs in als u bedenkt dat de grootvader van Willem-Alexander al in een heel vroeg stadium van zijn 'carrière' lid is geworden van de SS en de SA. Ook is dit pijnlijk als u als lezer beseft hoe grootvader Bernhard en overgrootvader Hendrik de hielen likten van de Duitse dictator Adolf Hitler en - in het geval van de platzakke Hendrik - zelfs een extra zakcentje via deze dictator probeerde te verdienen. Om nog maar te zwijgen over de neonazistische contacten van Bernhard en Hendrik voor de Tweede Wereldoorlog met o.a. de pro-neonazistische verbannen ex-keizer Wilhelm II in Doorn en ná de oorlog met de uiterst omstreden Felix Kersten, de "lijfarts" en vertrouweling van de Reichsführer-SS Heinrich Himmler.

[Even een opmerking mijnerzijds: Cammenga schrijft "...Om nog maar te zwijgen over de neonazistische contacten..." weet Cammenga eigelijk wel wat neonazism betekend hij schijnt te denken de NSDAP neonazistisch was.  Wat was het nazisme dan wel. Ik merk het maar even op om Cammenga's gebrek aan historische kennis te onderlijnen]

Dit alles wordt echter nog eens extra pijnlijk, wanneer in de praktijk blijkt hoe twee Nederlandse mannen [Anne (Louis) Cammenga en Fred IJspeerd)], die anno 2015 al weer vele jaren op volledig vrijwillige en volstrekt onbezoldigde basis zich inzetten om neonazisme, fascisme en antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en te bestrijden in de afgelopen jaren zowel direct als indirect te maken kregen met de persoonlijke wraak van het niet democratisch gekozen voormalige Nederlandse staatshoofd Beatrix, toen de publicaties van met name één van de beide heren over het oorlogsverleden en de nauwe neonazistische contacten van de 'Familie van Oranje' Beatrix haar niet langer bevielen. Een reactie op de vorm en dus niet op de inhoud van een ontvangen brief via wat - toen nog - het Kabinet van de Koningin heette namens oud-Vorstin Beatrix, werd de stichtingsoprichter uiteindelijk fataal.

In deze feuilletonreeks zal u dit aan de hand van documenten worden aangetoond hoe de oprichter van een stichting, die het o.a. voor Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers opneemt door toedoen van Beatrix en haar consorten ongevraagd en ongewild een Klokkenluidersbehandeling heeft gekregen. Schrale troost voor de beide heren: de Klokkenluidersbehandeling van de stichtingsoprichter is inmiddels officieel erkend door de Tweede Kamerfractie: Partij voor de Dieren.
Maar de reputatie van de stichtingsoprichter is willens en wetens kapot gemaakt; zijn financiële reservebronnen zijn uitgeput en als er geen wonder gebeurt, wacht de stichtingsoprichter straks de ingang van de Sociale Dienst.

[Verdraaing: Anne (Louis) Cammenga is reeds sinds 2011 door eigen toedoen in de WW terecht gekomen en nu reeds een hele tijd vaste klant bij de Sociale Dienst. Ironisch is dat Anne (Louis) Cammenga voornemens was om van zijn uitkering een vuurwapen aan te schaffen om mij daarmee van het leven te beroven maar werd daarbij betrapt en bij gevolg veroordeelt]

 Waarom? Louter en alleen omdat hij zich oprecht inzet voor onbeperkte, objectieve geschiedschrijving zonder aanzien des persoon en vanwege zijn oprechte streven om neonazisme, fascisme en antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en te bestrijden is deze stichtingsdirecteur uiteindelijk volledig fataal geworden in ons eigen Nederland met een niet-democratisch gekozen staatshoofd aan het hoofd van onze regering. Vandaar dan ook met recht de titel van deze feuilletonreeks: Kapotgemaakt in opdracht en uit naam van Beatrix.
[Dat is onjuist zijn ontslag was niet het gevolg van een opdracht van de toenmalige Koningin maar het gevolg van een flagrante misbruik van het e-mail systeem van  Rijkswaterstaat]
Deel 1: het gedwongen ontslag van de stichtingsdirecteur bij Rijkswaterstaat na diens reactie op slechts de vorm van een brief van - toen nog - het Kabinet van de Koningin namens oud-Vorstin Beatrix

[Cammenga liegt daar hij vanuit Rijkswaterstaat b.v. de tweedekamer op massale gespamed heeft met feitelijk Majesteits schennende e-mails. Ik weet daar Cammenga toen der tijd bij mij heeft zitten huilen, en dit letterlijk, over zijn eigen domheid in deze. Hij is ontslagen vanwege het overmatig gebruik van het e-mail systeem voor prive doeleinden.]

De oprichter van de stichting, die het o.a. opneemt voor Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers, doet dit werk - net als zijn collega - onbezoldigd en vrijwillig. Beide heren moeten dus werken om in hun levensonderhoud te voorzien.

De stichtingsdirecteur werkte in 2010 en 2011 bij Rijkswaterstaat als Projectmedewerker. Via het uitzendbureau ManPower werd hij als inhuurkracht bij dit Nederlandse ministerie ingezet. In zijn nevenfunctie als directeur van de stichting schreef hij op een gegeven moment oud-Vorstin Beatrix aan om haar sympathie te vragen voor het belang van kennisoverdracht over de Tweede Wereldoorlog aan huidige en toekomstige generaties.

[Ook dit is een leugenachtige verdraaing daar het hier geenszins over een eenmalig geval gegaan is hij gebruikte het e-mail systeem voor massieve en veelal lasterlijke mailings]

Daarop ontving hij via - toen nog - het Kabinet van de Koningin de volgende uiterst kille reactie namens Beatrix:

Let op dat er bij deze brief via het Kabinet van de Koningin namens Beatrix geen 'Geachte heer' als aanhef staat vermeld en dat de brief niet wordt ondertekend met 'Met vriendelijke groet' of 'Hoogachtend'. Hierop schreef de directeur een brief aan Beatrix via het Kabinet van de Koningin, waarin hij zijn beklag deed over de uiterst kille vorm van deze brief.

Dat schoot de 'Majesteit' klaarblijkelijk volledig in het verkeerde keelgat. Op 9 mei 2011 werd de directeur in zijn hoedanigheid als Projectmedewerker via het uitzendbureau ManPower op het matje geroepen bij Joke Cuperus, de HID van Oost Nederland. Daar kreeg de uitzendkracht te horen dat via het Kabinet van de Koningin een telefoontje was gepleegd naar de top van Rijkswaterstaat om sancties te treffen tegen deze uitzendkracht, die het had gewaagd om te klagen over de kilte van een brief van de 'Majesteit'. Let vooral op de titel van de mail in het verslag 'Mijn mening over de brief die via het Kabinet van de Koning namens Beatrix von Amsberg is verzonden'. In het gesprek gaf zij nadrukkelijk aan dat zij van hogerhand haar directieven had gekregen om de Projectmedewerker te ontslaan en dat zij daar dus niets meer tegen kon doen ondanks het feit dat deze Projectmedewerker zijn werk al die tijd goed had gedaan.


In het verslag werd dan ook heel duidelijk opgenomen dat het functioneren van de Projectmedewerker niet ter discussie staat. Voor zijn inzet en het op de juiste manier verrichten van zijn werkzaamheden was de desbetreffende Projectmedewerker, die het in zijn privétijd opnam voor o.a. Joodse Tweede Wereldoorlogsslachtoffers, in februari 2011 - dus nog slechts enkele maanden daarvoor - door zijn uitzendbureau ManPower met toestemming en medeweten van zijn direct leidinggevende binnen Rijkswaterstaat zélfs nog benoemd tot Medewerker van de Maand.

Wat dit uiterst merkwaardige ontslag zo extra boeiend maakt, is dat ook Theo van de Gazelle, de plaatsvervangend directeur-generaal van Rijkswaterstaat eraan te pas is gekomen om het ontslag van deze uitzendkracht te bewerkstelligen. Er werd dus duidelijk grof geschut ingezet om deze ingehuurde Projectmedewerker te ontslaan. Bij de correspondentie over de inhoud van het gespreksverslag was deze Theo van de Gazelle namelijk eveneens betrokken.



Twee voorbeelden waaruit blijkt dat Theo van de Gazelle direct betrokken was bij het ontslag van deze via het uitzendbureau ManPower ingehuurde Projectmedewerker.
Wie is Theo van de Gazelle?

Wat doet een Directeur-Generaal?

Hoe verhoudt Theo van de Gazelle als Plaatsvervangend Directeur-Generaal van Rijkswaterstaat zich binnen de ambtelijke rangorde? Om u als lezer het e.e.a. te verduidelijken volgen hieronder enkele organogrammen, zoals deze op ministeriële overheidswebsites staan vermeld.


In de ambtelijke volgorde is er dus de volgende rangorde:
Minister
Staatssecretaris - Marlies Veldhuijzen van Zanten, van 2010 tot 2012 CDA-Staatssecretaris van VWS in het Kabinet Rutte I
Secretaris-Generaal
Directeur-Generaal
Plaatsvervangend Directeur-Generaal - Theo van de Gazelle
Dat Beatrix zowel de stichting als diens oprichter niet goed gezind is geweest, blijkt uit de verklaring die het toenmalige PVV-Tweede Kamerlid Willie Dille op 1 juni 2012 persoonlijk aan de stichtingsdirecteur heeft gegeven in aanwezigheid van diens collega. Beatrix had volgens CDA-Staatssecretaris Marlies Veldhuijzen van Zanten letterlijk gezegd: 'De heer ....... en zijn stichting hebben nu wel weer meer dan genoeg aandacht gehad'. De Staatssecretaris van VWS had dit in een persoonlijk gesprek aan Willie Dille meegedeeld. Op 1 juni 2012 vóórafgaand aan het bezoek van de beide heren aan haar in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag heeft Willie Dille dit zélfs nog eens extra geverifieerd bij Staatssecretaris van VWS Marlies van Veldhuijzen van Zanten, zodat over de exacte woorden van de oud-Vorstin over de directeur en diens stichting naderhand geen enkel misverstand kan gaan ontstaan.

Naderhand heeft de collega van deze stichtingsdirecteur hierover een verklaring afgelegd, die u hierboven aantreft.

Conclusie: er is dus uiterst grof geschut ingezet om een 'uitzendkracht' op 13 mei 2011 te ontslaan, die zijn eerlijke mening heeft gegeven over slechts de vorm van een brief van het Kabinet van de Koningin namens het niet democratisch gekozen Nederlandse staatshoofd Beatrix.

[Conclusie het gaat hier wederom om verdraaingen, leugen en pure verzinsels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten